Načini plaćanja


Načini plaćanja

 

Trudimo se da učinimo to najbolje za naše kupce i zato smo na našem e-shopu pripremili 2 načina plaćanja robe. Klasičan način, koji ima svoje prednosti je plaćanje gotovinom prilikom dostave izravno kuriru.

Online plaćanja putem kreditne kartice postaju sve popularnija. Ovaj je oblik plaćanja vrlo siguran, zaštićen je kodiranjem i ne može se zloupotrijebiti.  Pripremili smo za vas također mogućnost plaćanja putem kreditne ili debetne kartice.

 

   
ONLINE PLAĆANJE KREDITNOM KARTICOM PUTEM GoPay

Plaćanje kreditnom karticom je internetska vrsta plaćanja u kojoj kupac plati iznos za robu preko portala za naplatu. Izravno u osigurani naplatni portal, kupac unosi broj kreditne/debetne kartice, datum isteka i CVC kôd. Pristup plaćanja GoPay regulira Češka narodna banka, što također jamči njegovu sigurnost. On-line plaćanje kreditnom karticom također ima jednu veliku prednost - u našem eshopu će biti besplatno.

 
 
PLAĆANJE POUZEĆEM PRILIKOM DOSTAVE NARUDŽBE

U Hrvatskoj je i dalje najpopularniji način plaćanja robe kupljene putem internetskih trgovina. Međutim, trend se počinje znatno približavati naprednim zapadnim zemljama, gdje je plaćanje on-line putem naplatnog portala dominantno. Plaćate naručenu robu prilikom isporuke pošiljke u gotovini ili kreditnom karticom izravno kuriru.
Plaćanje pouzećem/gotovinom se naplaćuje sa strane svih prijevoznika. Ova naknada iznosi 8 HRK .

payments
hr-HR
Prijaviti se
Još nemate račun?Prijavite se.